January 28, 2023 22:25:54

sitemap

 

1. Completarea fondului documentar al fundaţiei cu mărturii, fotografii, imagini video legate de viaţa si activitatea generalului Guşă. Organizarea arhivei fundatiei.

 

2. TeDeum cu ceremonial militar şi depuneri de coroane de flori la monumentul generalului Ştefan Guşă de la biserica din Satul Spătaru, cu ocazia aniversării evenimentelor revoluţionare din decembrie 1989 si comemorarea trecerii a patru ani de la moartea sa, la 28 martie .

 

3. Intensificarea demersurilor pe langa oficialitatile locale in vederea obţinerea denumirii cu numele generalului a unei mari unităţi militare, a satului Spătaru şi/sau a unei străzi din Municipiul Bucureşti şi /sau Buzău;

 

4. Prezentarea la posturi de radio a unor cărţi editate de către fundaţie si a manifestarilor stiintifice realizate in cooperare cu alte institutii de invatamant superior.


5.
Promovarea sistematică a cărţilor editate cu sprijinul fundaţiei în ziarele:Redeşteptarea, Natiunea etc.

 

6. Traducerea în limba română şi editarea cu sprijinul fundatiei a unor lucrari cu subiecte de istorie militară, realizate de către autori străini (francezi, germani, italieni, etc.)

 

7. Continuarea editarii/tiparirii sub egida fundatiei a unor lucrari cu tematica istorie militara.

 

8. Donarea lucrarilor tiparite sub egida fundatiei bibliotecilor liceelor militare, facultatilor de istorie din tara.

 

9. Selectarea firmelor de web design , contractarea pentru realizarea site-ului si derularea contractului in termenii si conditiile prevazute.