Iulie 8, 2020 07:09:53

Fundatia General Stefan Gusa » Programe&Activitati FGSG » 2019 » Activitati » Acordare premii sefi promotie

Acordare premii sefi promotie

In luna iulie 2019, cu ocazia ceremoniilor de absolvire,  în garnizoanele de resedinta, generali si ofiteri în rezerva, fosti colegi ai generalului Stefan Gusa, din Statele Majore ale Fortelor Armate au acordat in numele Fundatiei  “General Stefan Gusa” diplome de excelenta si premii sefilor promotiei de absolventi 2019 “Nicolae Balcescu-200” ai institutiilor militare de învatamânt ale Ministerului Apararii Nationale.

Transmitem felicitari si succes in cariera absolventilor:
- seful promotiei Academiei Tehnice Militare- slt.ing Gabor Radu Cristian
- seful promotiei Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”-slt. Guta Adriana Ecaterina
- seful promotiei Academiei Fortelor Aeriene „Henri Coanda” – slt. Dorisan Madalina Lorena
- seful promotiei Academiei  Navale „Mircea cel Batrân” -asp. Ing. Chirita Elena Iuliana Alexandra
- seful promotiei Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I” –MMV a - Velea Mihaita Iulian
- seful promotiei Scolii  Militare de Maistri Militari si Subofiteri  a Fortelor Aeriene „Traian Vuia”  - MMV a - Dragan Ana Maria
- seful promotiei Scolii Militare de Maistri a Fortelor Navale „Amiral Ion Murgescu” – MMV a Dumitrache Constantin Aurelia.