Martie 21, 2019 14:55:01

Fundatia General Stefan Gusa » Programe&Activitati FGSG » 2018 » Activitati » Acordare premii sefi promotie

Acordare premii sefi promotie

In data de  28 iulie 2018, cu ocazia ceremoniilor de absolvire,  în garnizoanele de reşedinţă,  generali şi ofiţeri în rezervă, foşti colegi  ai generalului Ştefan Guşă, din Statele Majore ale Forţelor Armate au acordat in numele Fundaţiei  “General Ştefan Guşă”  diplome de excelenta  şi premii  sefilor promoţiei de absolvenţi 2018 “Centenarul Marii Uniri” ai instituţiilor militare de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.

Transmitem felicitari si succes in cariera absolventilor:
 - şeful promoţiei Academiei Tehnice Militare, Slt ing. Coropetchi Iulian;
 - seful promoţiei Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Slt Potcovaru Denisa Sorina;
 - şeful promoţiei Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Slt Ciochina  Maria Narcisa
 - Aspirant Ciprian Popa,  şeful promoţiei Academiei  Navale „Mircea cel Bătrân”,
 - Serg Dariew  Cosmin Aurelian, şeful promoţiei Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”;
 - Mm cls V Sabu Constantin Alexandru, şeful promoţiei Şcolii  Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri  a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”
 - MM Cls V-a Savu  Iulian Mihai, şeful promoţei  Şcolii Militare de Maiştri a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.