Ianuarie 18, 2019 12:08:48

Înălţării Domnului-Ziua Eroilor

Joi 25 mai 2017, cu ocazia Sărbătoririi Înălţării Domnului-Ziua Eroilor, Fundaţia “General Ştefan Guşă”, în colaborare cu Garnizoana militară Buzău – Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, au organizat un ceremonial militar şi religios cu gardă de onoare şi fanfară, cu depuneri de coroane de flori la monumentul  generalului Ştefan Guşă si monumentul Eroilor satului aflate la Biserica ctitoriei sale din Satul Spătaru, comuna Costeşti. Au fost împărţite 300 pachete de pomenire participanţilor.
                   Au depus coroane de flori: o delegaţie din partea familiei şi Fundaţiei General Ştefan Guşă formată din generalul Spiroiu Niculae - foşti colegi - şi dl Costin Vrabie; General maior Foca, Comandatul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, Filiala judeţeană Cultul Eroilor, Prefectura si Consiliul jud Buzău, Primăria şi Şcoala Generală comuna Costeşti. Au participat sateni, ofiţeri în rezervă, rude.