Ianuarie 19, 2019 02:52:02

Sarbatoarea Înălţării Domnului-Ziua Eroilor

Joi 9 iunie 2016, cu ocazia Sărbătoririi Înălţării Domnului-Ziua Eroilor, Fundaţia “General Ştefan Guşă”, în colaborare cu Garnizoana militară Buzău – Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, au organizat un ceremonial militar şi religios cu gardă de onoare şi fanfară, cu depuneri de coroane de flori la monumentul şi mormântul generalului Ştefan Guşă aflate la Biserica ctitoriei sale din Satul Spătaru, comuna Costeşti. Au fost împărţite 300 pachete de pomenire participanţilor.
                  Au depus coroane de flori: o delegaţie din partea familiei şi Fundaţiei General Ştefan Guşă formată din generalii Găman C-tin, Spiroiu Niculae- foşti colegi -şi dl Costin Vrabie; General maior Foca, Comandatul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, Filiala judeţeană Cultul Eroilor, Prefectura jud Buzău, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Poliţiei Buzău, Primăria şi Şcoala Generală comuna Costeşti. Au participat sateni, ofiţeri în rezervă, rude, precum şi primarul ales al Municipiului Buzău