Ianuarie 19, 2019 02:55:36

Fundatia General Stefan Gusa » Programe&Activitati FGSG » 2015 » Activitati » Premii si diplome Sefi Promotie 2015

Premii si diplome Sefi Promotie 2015

Fundaţia “General Ştefan Guşă” a acordat DIPLOME de EXCELENŢĂ şi PREMII în bani şefilor promoţiei de absolvenţi 2015 “REGELE FERDINAND-150” ai instituţiilor militare de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.
Au primit Diplome şi Premii în valoare totală de 9.600,00 lei: şeful promoţiei Academiei Tehnice Militare, Slt (av) ing. Ioana-Carmen BOGLIŞ; seful promoţiei Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Slt Nicoleta MIHAIU, şeful promoţiei  Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Slt Mariana-Adriana COMĂNOAIA şi Aspirant ing. Cătălina-Bianca CUCU, şeful promoţiei Academiei  Navale „Mircea cel Bătrân”.
Diplome şi Premii în valoare de câte 1200 lei au fost acordate şefilor de promoţie, maiştri militari  şi subofiţeri din şcolile de profil ale Forţelor Armatei astfel: MM cls V-a Doru-Paul RUS, şeful promoţiei Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”; MM cls. V-a Mariana-Ramona DUMITRAŞCU, şeful promoţiei Şcolii  Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri  a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” şi MM Clasa V-a Laura-Maria RUSI, şeful promoţei  Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.
Disticţiile de mai sus au fost acordate cu ocazia ceremoniilor de absolvire desfăşurate în zilele de 23 (Academia Tehnică)  şi 31 iulie 2015, în garnizoanele de reşedinţă, de către generali şi ofiţeri în rezervă, foşti colegi şi apropiaţi ai generalului Ştefan Guşă sau ofiţeri şi generali din Statele Majore ale Forţelor.: Amiral Dorin Dănilă (Constanţa), general Niculae Spiroiu (Academia Tehnică Militară), general Ilie Dragomir  (Garnizoana Piteşti), general Nicolae Băhnăreanu (Academia  Terestre Sibiu).