Ianuarie 19, 2019 02:53:20

Fundatia General Stefan Gusa » Programe&Activitati FGSG » 2015 » Activitati » Sărbătoarea Înălţării Domnului-Ziua Eroilor

Sărbătoarea Înălţării Domnului-Ziua Eroilor

Joi 21 mai 2015, cu ocazia Sărbătoririi Înălţării Domnului-Ziua Eroilor, Fundaţia “General Ştefan Guşă”, în colaborare cu Garnizoana militară Buzău – Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, au organizat un ceremonial militar şi religios cu gardă şi fanfară, cu depuneri de coroane de flori la monumentul şi mormântul generalului Ştefan Guşă aflate la Biserica ctitoriei sale din Satul Spătaru, comuna Costeşti.

Au depus coroane de flori: o delegaţie din partea familiei şi Fundaţiei General Ştefan Guşă, Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, Filiala judeţeană Cultul Eroilor, Prefectura jud Buzău, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Poliţiei Buzău, Primăria şi Şcoala Generală comuna Costeşti. Au participat sateni, ofiţeri în rezervă, rude.