Ianuarie 19, 2019 02:51:38

Comunicat

Fundaţia “General Ştefan Guşă” a acordat şi în acest an DIPLOME de EXCELENŢĂ şi PREMII în bani şefilor promoţiei de absolvenţi 2014  “Constantin Brâncoveanu-300” ai instituţiilor militare de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.
Au primit Diplome şi Premii în valoare totală de 7.800,00 lei: şeful promoţiei Academiei Tehnice Militare;  Slt ing. George-Cristian G. Potrivitu, seful promoţiei Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”; Slt Laura-Lucia Rasinar, şeful promoţiei  Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Slt Alexandra I. Virlan şi Aspirant ing. Ştefana-Mihaela Farcas, şeful promoţiei Academiei  Navale „Mircea cel Bătrân”.
Diplome şi Premii în valoare de câte 1000 lei au fost acordate şefilor de promoţie, maiştri militari  şi subofiţeri din şcolile de profil ale Forţelor Armatei astfel: MM cls V-a Oana-Daniela Buzatu-şeful promoţiei Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”; MM cls. V-a Mihai I. Petrescu- şeful promoţiei Şcolii  Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri  a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” şi MM Clasa V-a Mirela R. Dinu- şeful promoţei  Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.
Disticţiile de mai sus au fost acordate cu ocazia ceremoniilor de absolvire desfăşurate în zilele de 22, 24, 29, 30 şi 31 iulie 2014, în garnizoanele de reşedinţă, de către generali şi ofiţeri în rezervă, foşti colegi şi apropiaţi ai generalului Ştefan Guşă: Amiral Dorin Dănilă (Constanţa), general Niculae Spiroiu (Academia Tehnică Militară şi Garnizoana Piteşti), colonel Dr Doina Muresan şi Nicolae Mitu  din Statul Major al Forţelor Terestre (Sibiu).