Mai 20, 2019 18:36:17

Excursie iunie 2014 –Premiul Fundatiei General Stefan Gusa

În perioada 29 iunie – 5 iulie 2014, a avut loc excursia grupului de elevi de la  colegiile militare liceale beneficiari ai premiului „Excursie în Italia” al Fundaţiei „General Ştefan Guşă”. Grupul a fost format din elevii: Dragomir Laurenţiu-Georginel-Colegiul “Mihai Viteazul”;  Chiva Mădălin-Marian-Colegiul “Dimitrie Cantemir” şi Cretu Vasile-Colegiul “Ştefan cel Mare”. Conducătorul grupului,  Prof  Carmen-Cecilia Roman. Au fost vizitate  obiective culturale şi de interes turistic din oraşele Milano şi Roma.
Elevii Beneficiari ai excursiei au primit cadou la revenirea în ţară câte un volum din lucrarea „Condamnat la Adevăr”  şi suma de 1000 Ron/pers

Premii jocuri sportive de vară Mangalia-iulie  2014

Vineri 4 iulie 2014, în oraşul Mangalia a avut loc festivitatea de încheiere a fazei pe Ministerul Apărării Naţionale a Concursurilor Sportive Aplicativ Militare de Vară pentru unităţile de instrucţie. Cu acest prilej au fost înmânate Diplomele şi Premiile Fundaţiei “General Ştefan Guşă”, în valoare de 2000 lei, acordate sportivilor clasaţi pe primele trei locuri la probele de concurs: Cap. Pricope Diana din UM 01552 Galaţi, campion absolut; Cap. Costiuc Marius, din UM 01824 „O”, locul II şi Caporal Uipelean Teodora din UM 01518 Prundu Bârgăului, locul III.