Ianuarie 19, 2019 02:55:04

Ziua Eroilor 29 mai 2014

Joi 29 mai 2014-Ziua Eroilor, Fundaţia “General Ştefan Guşă”, în colaborare cu Garnizoana militară Buzău – Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, au organizat un ceremonial militar şi religios cu gardă şi fanfară, cu depuneri de coroane de flori la monumentul şi mormântul generalului Ştefan Guşă aflate la Biserica ctitoriei sale din Satul Spătaru, comuna Costeşti. Coroane de flori au fost depuse de catre  o delegaţie din partea familiei şi Fundaţiei General Ştefan Guşă  ( Gl ( r ) Niculae Spiroiu, Lt. Alexandru Cristian şi Dl Costin Vrabie) ;de  catre cadre militare ale Comandamentului Diviziei 2 Infanterie “Getica”;  de catre reprezentanti ai Filialei judeţene ai Asociatiei Cultul Eroilor; de catre angajati ai  Prefecturii judetului Buzău, ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ai Inspectoratului Poliţiei Buzău, ai  Primăriei şi Şcoalii Generale a comunei Costeşti.La ceremonie au participat sateni, ofiţeri în rezervă, rude.