Ianuarie 19, 2019 02:50:19

Fundatia General Stefan Gusa » Programe&Activitati FGSG » 2013 » Activitati » Înălţării Domnului-Ziua Eroilor

Înălţării Domnului-Ziua Eroilor

Joi 13 iunie 2013, cu ocazia Sărbătoririi Înălţării Domnului-Ziua Eroilor, Fundaţia “General Ştefan Guşă”, în colaborare cu Garnizoana militară Buzău – Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, au organizat un ceremonial militar şi religios cu gardă şi fanfara militara, cu depuneri de coroane de flori la monumentul şi mormântul generalului Ştefan Guşă aflat in curtea  bisericii ctitorite in Satul Spătaru, comuna Costeşti. Au depus coroane de flori: o delegaţie din partea familiei şi Fundaţiei General Ştefan Guşă – d-nii Col.Marian Popescu, Locot. Alexandru Cristian, ing. Andrei Cristian şi Costin Vrabie -  precum şi Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, Filiala judeţeană Cultul Eroilor, Prefectura jud Buzău, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Poliţiei Buzău, Primăria şi Şcoala Generală comuna Costeşti.