Martie 26, 2019 01:06:08

Trimestrul I

25 octombrie 2012 – Ziua Armatei: Depunere coroană la Mormântul Ostaşului Necunoscut

Mai/iunie 2013 – Înălţarea Domnului – Ziua Eroilor, Ceremonial militar şi religios la Ctitoria din Satul Spătaru (depuneri de coroane, pachete pomenire)

Trimestrul II

15.01.2013 - 15.04.2013 – Acordarea a 10 burse lunare (de subzistenţă), 9 luni pe an (oct-iunie) 3 elevi liceu militar, 3 elevi scoli de subof., 3 cadeţi academii de forţe (terestre, aeriene, navale) si un student Acad. Tehnica  Militară.

1-10 mai, 2013 – Donaţie cărţi premiere autori referate la Sesiunea de comunicari a studenţilor din Facultăţile de Ştiinţe Socio-Umane, ale Universităţii din Piteşti.

23 – 28 iunie 2013 – Pemiu special al “FGŞG”, excursie străinătate (Italia)  câte un elev(ă)  din cele 3 Licee Militare cu profesoara italiană însoţitor .(3+1 persoane)

16-31 iulie 2013 – Acordarea de Diplome şi premii ale “Fundaţiei General Ştefan Guşă” absolvenţilor şefi de promoţie ai Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I” , Academiei Tehnice Militare, Academiilor: Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu; Forţelor Navale “Mircea cel Bătrân” Constanţa; Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov şi ai Şcolilor Militare de Maiştrii şi Subofiţeri:  a Forţelor Terestre, “Basarab I” – Piteşti; a Forţelor Aeriene “Traian Vuia”  - Boboc, a Forţelor Navale„ Amiral Murgescu”- Constanţa.

februarie – iulie 2013 – Două Premii speciale ale fundaţiei, câte unul pentru cel mai performant sportiv militar la Jocurile de Iarnă şi la Jocurile de Vară ale Armatei.

20 septembrie 2013 – Premiul si Diploma de excelenţă a Fundaţiei pentru cea mai buna lucrare de cercetare  stiinţifică din domeniul Securităţii şi Apărării Naţionale, a unui cadru didactic univ de la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”

1-2 decembrie 2013 – Donaţie cărţi beletristica şi istorie pentru Concursul de istorie al elevilor şi studenţilor din Judeţul Buzău organizat de Ziua Naţională.

1-5 decembrie 2013 – Donaţie Cărţi pentru premiere autori referate la Sesiune de Comunicări a studenţilor din Facultăţile de Istorie organizată de Univ din Piteşti.

Trimestrul III

6 decembrie 2013 - acordarea Diplomelor de Excelenţă şi Premiilor “General Ştefan Guşă” absolvenţilor şefi de promoţie ai Academiei Forţelor Tertestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu şi Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă “Mihai Viteazul” Piteşti;

6 decembrie 2013 - Donaţie alimente, dulciuri, materiale întreţinere, rechizite, Asoc. Sf. Arhidiacon Ştefan, Parohia Ghencea