Martie 26, 2019 01:02:11

Program 2012

•   Înălţarea Domnului – Ziua Eroilor, Ceremonial militar şi religios la Ctitoria din Satul Spătaru (depuneri de coroane, pachete pomenire)

•   Acordarea a 10 burse lunare (de subzistenţă), 9 luni pe an (oct-iunie) 3 elevi liceu militar, 3 elevi scoli de subof., 3 cadeţi academii de forţe (terestre, aeriene, navale) si un student Acad. Tehnica  Militară.

•   Acordarea de Diplome şi premii ale “Fundaţiei General Ştefan Guşă” absolvenţilor şefi de promoţie ai Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I” , Academiei Tehnice Militare, Academiilor: Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu; Forţelor Navale “Mircea cel Bătrân” Constanţa; Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov şi ai Şcolilor Militare de Maiştrii şi Subofiţeri:  a Forţelor Terestre, “Basarab I” – Piteşti; a Forţelor Aeriene “Traian Vuia”  - Boboc, a Forţelor Navale„ Amiral Murgescu”  - Constanţa

•   Premiul si Diploma de excelenţă a Fundaţiei pentru cea mai buna lucrare de cercetare  stiinţifică din domeniul Securităţii şi Apărării Naţionale, la Conferinta Internaţională anuală “Strategii XXI” de la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”

•   Pemiu special al “FGŞG”, excursie străinătate (Italia)  câte un elev(ă)  din cele 3 Licee Militare cu profesoara italiană însoţitor .(3+1 persoane)

•   Două Premii speciale ale fundaţiei, câte unul pentru cel mai performant sportiv militar la Jocurile de Iarnă şi la Jocurile de Vară ale Armatei.

•   Donaţie cărţi premiere autori referate la Sesiunea de comunicari a studenţilor din Facultăţile de Ştiinţe Socio-Umane, ale Universităţii din Piteşti.

•   Donaţie Cărţi pentru premiere autori referate la Sesiune de Comunicări a studenţilor din Facultăţile de Istorie organizată de Univ din Piteşti.

•   Donaţie cărţi beletristica şi istorie pentru Concursul de istorie al elevilor şi studenţilor din Judeţul Buzău organizat de Ziua Naţională.

•   Sponsorizare activităţi editoriale: elaborare, editare, tipărire studii, lucrări de carte de istorie şi memorialistică militară, tipărire reviste ale asociaţiilor cadrelor militare – Cultul Eroilor, Veterani de Război, Cadre Militare în Rezervă, astfel: un titlu carte “Ataşaţii militari transmit” Vol VI; un număr  Rev. “România Eroică”

•   Ceremonial religios şi Cadouri Sf Nicolae: rechizite, dulciuri, fructe etc., pt elevii Scolii Generale din Satul Spătaru

•   Donaţie alimente, dulciuri, materiale întreţinere, rechizite, Asoc. Sf. Arhidiacon Ştefan, Parohia Ghencea