Mai 20, 2019 18:35:45

Fundatia General Stefan Gusa » Programe&Activitati FGSG » 2011 » Activitati » Inmanare diplome 29 - 30 iule 2011

DIPLOME ŞI PREMII ALE FUNDAŢIEI „GENERAL ŞTEFAN GUŞĂ”
PENTRU ŞEFII DE PROMOŢIE 2011 „DIMITRIE CANTEMIR”

Vineri 29 şi Sâmbătă 30 iulie a.c, în cadrul ceremoniilor de absolvire şi înălţare în grad a promoţiei 2011 “Dimitrie Cantemir” de ofiţeri, maiştrii militari şi subofiţeri de la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” – Sibiu, Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” – Braşov,  Academia Forţelor Navale “Mircea cel Bătrân” – Constanţa , Şcoala de maiştri militari şi subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” – Boboc, Şcola de maiştri militari şi subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” – Piteşti şi Şcola de maiştri militari a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu” – Constanţa, au fost înmânate Diplomele de excelenţă şi premiile Fundaţiei “General Ştefan Guşă” în valoare de 9000 lei şefilor de promoţie ai  instituţiilor respective de învăţământ: Slt. (Com.Inf.) Olguţa MIHAI, Slt. (Av) Silvia-Tereza D. BUTNARU, Aspirant Anca M. GHIDIRIM, Maistru Militar cl. V-a Ion-Valentin LUJERDEAN, Maistru Militar (Int) cl. V-a Alina-Georgiana BURCEA, Maistru Militar cl. V-a Alexe I. ECHIM.
    Acestea se adaugă Diplomelor şi Premiilor Fundaţiei acordate şefilor Promoţiei 114 a Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I. Mr (I)   Constantin NICOLAESCU la 22 iulie şi Slt ing George-Alexandru ILIE, şeful promoţiei Academiei Tehnice Militare, la 16 iulie ac.
    Premiile au fost înmânate de către directorul fundaţiei, general (r) Niculae Spiroiu, General Petru Găluşcă din Statul Major al Forţelor Aeriene, general (r) Ilie Dragomir, General (r) ...Dinu, preşedintele filialei Sibiu a Asociaţiei Cadrelor Militare în rezervă şi retragere din MApN  şi Colonel prof univ. dr. Doina Mureşan din Direcţia Management Resurse Umane a MApN. La ceremoniile desfăşurate în Piaţa Sfatului din Sibiu şi în Cazărmile academiilor şi şcolilor de mai sus, au participat ministrul apărării naţionale, secretari de stat şi înalţi ofiţeri din minister, şeful Statului Major General, şefii Statelor Majore ale Categoriilor de Forţe, veterani de razboi, ofiţeri în rezervă, parlamentari, prefecţi, primari, consilieri locali, reprezentanţi ai clerului militar şi civil, familiile şi prietenii absolvenţilor, public.

Aspecte foto şi video de la festivităţi - puse la dispoziţa Fundaţiei de către Compartimentele de Relaţii Publice ale  Academiilor şi Şcolilor Militare sunt prezentate în continuare.

* Bucureşti UNAp „Carol I.”

* Bucureşti Academia Tehnică Militară

* Sibiu – Piaţa Sfatului