Ianuarie 19, 2019 02:51:43

Fundatia General Stefan Gusa » Programe&Activitati FGSG » 2011 » Activitati » Comemorare Spataru 2 iunie 2011

Cu ocazia Sărbătoririi Înălţării Domnului-Ziua Eroilor, Fundaţia “General Ştefan Guşă”, în colaborare cu Garnizoana militară Buzău – Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, au organizat un ceremonial militar şi religios cu gardă şi fanfară, cu depuneri de coroane de flori la monumentul generalului Ştefan Guşă şi la monumentul eroilor din Comuna Costeşti, aflate la Biserica ctitoriei din Satul Spătaru.
    Au depus coroane de flori: o delegaţie din partea familiei şi Fundaţiei General Ştefan Guşă – D-na Guşă, directorul Niculae Spiroiu, d-nii Andrei Cristian şi Costin Vrabie -  precum şi Comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, Filiala judeţeană Cultul Eroilor, Prefectura jud Buzău, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Poliţiei Buzău, Primăria şi Şcoala Generală comuna Costeşti. Au participat sateni, ofiţeri în rezervă, rude.