Mai 20, 2019 18:37:34

31/07/2010  Sâmbătă 31 iulie 2010 reprezentantii Fundatiei “General Stefan Gusa” au inmanat diplome de excelenta  si premii in valoare de 6600 Ron pentru activitatea de invatamant militar  sefilor de promotie , în cadrul ceremoniilor de absolvire şi înălţare în grad a promoţiei 2010 ofiteri,maistrii militari si subofiteri de la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” – Sibiu, Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” – Braşov, Academia Forţelor Navale “Mircea cel Bătrân” – Constanţa, Şcoala de maiştri militari şi subofiţeri a Forţelor Aeriene “Traian Vuia” – Boboc, Şcola de maiştri militari şi subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” – Piteşti şi Şcola de maiştri militari a Forţelor Navale “Amiral Murgescu” – Constanţa.

28/02/2010   În cadrul acţiunilor de susţinere a excelenţei în procesul formativ educativ din armată, Fundaţia „General Ştefan Guşă” a acordat Diplome de excelenţă, premii în valoare de 4500 RON şi cîte un exemplar din lucrarea „Condamnat la Adevăr” ofiţerilor absolvenţi şefi de promoţie sublocotenent Stanciu Iliuţă–Mădălin de la Şcoala de Aplicaţie pentru Untăţi de Luptă “Mihai Viteazul” - Piteşti, Sublocotenent Neagu Marian de la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă  “General Eremia Grigorescu”- Sibiu şi sublocotenent de justiţie  militară Alexandru Alin-Bogdan de la Şcoala de Aplicaţie pentru Logistică “General Constantin Zaharia” - Chitila. Diplomele şi premiile au fost acordate în cadrul ceremoniilor de absolvire de către directorul Fundaţiei, general (r) Niculae Spiroiu în garnizoana Chitila şi de consilierii Andrei Cristian şi Costin Vrabie în garnizoana Piteşti.

Inmanarea diplomelor de excelenta    Salutul tinerilor absolventi

27/11/2010   Odata cu desfăşurarea celei de a II-a ediţii a Concursului de Istorie pentru elevii liceelor din Judeţul Buzău., organizat de Fundaţia „Mareşal Alexandru Averescu” şi Consiliul Culturii al judeţului Buzău la 27 noiembrie 2010, Fundaţia „General Ştefan Guşă” a  oferit elevilor premianţi şi profesorilor îndrumători ai acestora lucrări de carte cu subiect istoric.Dintre titlurile lucrarilor oferite, in valoare de 393 RON , mentionam:„Relaţiile Româno-Germane..”-12 exemplare; „Calvarul Prizonierilor Români din primul război mondial” 3 volume; Ataşaţii Militari transmit-1930-1941”. „Armata, Mareşalul şi Evreii” ed. RAO- 5 ex ; „Aushwitz” edit RAO-12 ex; „Istoria loviturii de stat în România  - Cele trei dictaturi”- 4 ex; „Istoria loviturii de stat în România – Eşecul democraţiei”-3 ex.